Ravinto


Luennoin ja kirjoitan ravitsemuksesta, sekä annan henkilökohtaista ravitsemusneuvontaa. Ota yhteyttä, mikäli etsit ravitsemusasiantuntijaa puhumaan yrityksesi tai yhteisösi tilaisuuteen, tai haluat ravitsemusaiheisen artikkelin julkaisuusi. Ota myös rohkeasti yhteyttä, jos haluat yksilöllisiä neuvoja ruokavaliosi muokkaamiseen osana elämäntapamuutosprojektia, laihdutusta tai tavoitteellista urheilua.

aikku

“Sain suuren avun ja tuen Merjan pienillä, mutta tärkeillä tarkennuksilla ruokavaliooni ja syömisen rytmittämiseen. Merja kuunteli kärsivällisesti, eikä tehnyt radikaaleja muutoksia, sillä perusasiat olivat kunnossa. Sain itse kantaa myös sopivasti vastuuta. Heikolla hetketkellä Merja muistutteli perusasioista. Pysyin koko kauden terveenä ja hyvä voimaisena. Kiitos Merja, ilman sinua en olisi saavuttanut Sochissa kahta hopea mitalia!”

 – Aikku (Aino-Kaisa Saarinen, hiihdon maailmanmestari ja olympiamitalisti)

Ovatko tavoitteesi urheilussa korkealla ja haluat varmistaa, että nauttimasi ravinto tukee pääsyä tavoitteisiisi?

Onko painosi noussut epämiellyttävän korkeaksi?

Kärsitkö suolisto-ongelmista?

Onko työvireesi heikko heittelehtivän verensokerin vuoksi?

Noudatatko jotain erityisruokavaliota allergian, yliherkkyyden tai vaikka eettisten syiden vuoksi, mutta et ole varma, saatko ravinnosta kaikki tarvitsemasi ravintoaineet?